Mobiliteitsonderzoek Maarssenbroek

mobiliteitsonderzoek

In Maarssenbroek spelen momenteel een aantal ruimtelijke ontwikkelingen die van invloed zijn op het wegennet. Dit is onderzocht door het adviesbureau Arcadis en we willen graag de uitkomsten hiervan delen via deze website.

We houden u de komende tijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom het mobiliteitsonderzoek middels deze website. U kunt zich ook aanmelden voor de website zodat u een bericht krijgt indien er nieuwe mededelingen zijn over het vervolg.

(Klik op een van onderstaande onderwerpen om de informatie zichtbaar te maken)

Toelichting op het Mobiliteitsonderzoek

Onderstaand een video met toelichting op het Mobiliteitsonderzoek Maarsenbroek en de presentatie die op de inloopavond is gegeven.

Ontwerp onttrekkingsbesluit voor het afsluiten Maarssenbroekseslag nu ter inzage

De initiatiefnemer wil beginnen met de realisatie en verkoop van de woningen van het plan Haagstede. Een aantal van deze woningen komen op de Maarssenbroekseslag. Daarom is het van belang dat de weg wordt afgesloten. Om de weg officieel te kunnen afsluiten moet er een onttrekkingsbesluit genomen worden. Het ontwerp-onttrekkingsbesluit ligt nu ter inzage. In onderstaande stukken kunt u hier meer informatie over vinden. Ook vindt u hier het wijkbericht over de inloopavond op 16 december over dit onderwerp.

Bijgaande stukken:

Informatiepanelen van inloopbijeenkomst onttrekkingsbesluit 16-12-19