maandag, 08 januari 2018

Vanaf vandaag starten de sloopwerkzaamheden bij P1

Maandag 8 januari start Bovenhoff B.V. met de (sloop)werkzaamheden voor de nieuwe parkeergarage. De winkels blijven gewoon bereikbaar, met de auto kun je gratis blijven parkeren, volg hiervoor borden & aanwijzingen op locatie.

Onze excuses voor het ongemak, we werken hard aan de nieuwe voorzieningen.

In 2018 bouwen wij een nieuwe 5-laagse parkeergarage met ca. 1.100 parkeerplaatsen. Deze moderne parkeergelegenheid maakt gebruik van de nieuwste toegangstechnieken en blijft gratis toegankelijk. Drie liften zorgen voor een optimale bereikbaarheid. Via de vernieuwde brug is er snel en comfortabel toegang tot de etage van het winkelcentrum.

De sloop start vanaf 8 januari, in januari blijft een groot deel van P1 beschikbaar. Vanaf maart start de bouw voor de parkeergarage die naar verwachting klaar is in oktober 2018.

WAAR PARKEER IK IN JANUARI?

BEREIKBAARHEID P1 PARKEERGARAGE

Verkeer vanaf de zuidzijde van de Safariweg kan naar parkeergarage P1 via de binnenring Bisonspoor (links afslaan vóór het politiebureau). Hiervoor is een nieuwe inrit gecreëerd op de begane grond. De etage van P1 is via de oprit gewoon bereikbaar.
Verkeer vanaf station zijde Safariweg kan via de bestaande entree de parkeergarage bereiken.

OOK PARKEREN IN P2

Parkeergarage P2 wordt gemakkelijker te vinden. Vanaf de binnenring Bisonspoor maken wij een nieuwe ingang voor automobilisten. Borden in de parkeergarage geven bovendien duidelijker de route naar de etage aan. In februari wordt een lift geplaatst die toegang geeft tot deze verdieping.

Vanaf februari zal P1 geheel worden afgesloten, op dat moment zijn extra parkeervoorzieningen getroffen en verwijzen borden op locatie naar parkeerplaatsen.

Winkelen

 Ook het winkelcentrum krijgt een nieuwe eigentijdse uitstraling. Lichte ruimtes met natuurlijke inrichting, de winkelgevels, vloeren, plafond en meubilair; alles krijgt een grondige update. Aan de buitenzijde krijgen de gevels een frisse uitstraling.

Beleef de parkeergarage in VR

Download de 'Aan de stegge twello VR' app in de App Store of Google Play store. Klik op het vergrootglas en voer het wachtwoord 'bisonspoor' in.

 

Zie ook: Bisonshopping website

Laatste wijziging maandag, 08 januari 2018 14:19