Werkzaamheden

Vanaf 8 april start Stedin, in opdracht van Wintertrust, met werkzaamheden op de hoek van het winkelcentrum Bisonspoor, ter hoogte van grillroom De Nijl en links van de ingang van supermarkt Dirk. Voor de uitbreiding van het winkelcentrum moeten er kabels worden vervangen. De werkzaamheden duren 5 weken.

dinsdag, 26 februari 2019

Nieuwe bomen langs de Safariweg

Op woensdag 27 februari worden er bomen geplant langs de Safariweg bij de nieuwe parkeergarage Bisonspoor. Samen met de jonge bomen plant de gemeente ook in de bermen nieuwe bosplantsoen. En onder het geluidsscherm wordt klimop aangeplant.

dinsdag, 15 januari 2019

Werkzaamheden gevels Bisonspoor

Vanaf 21 januari start Bouwbedrijf van den Engel B.V, in opdracht van Winter Trust BV., met werkzaamheden aan de gevels van het winkelcentrum Bisonspoor te Maarssen. Als eerste wordt een bouwterrein ingericht op een gedeelte van het marktplein. Daarna beginnen de werkzaamheden aan de gevels van de HEMA tot aan de Dirk. Medio juli 2019 is dit werk klaar.

In de bijgevoegde brief vindt u meer informatie hierover. Het formulier 'kentekenregistratie.pdf' kunt u digitaal invullen met Acrobat reader en mailen naar het email adres uit de brief. U kunt het ook afdrukken en daarna het ingevulde formulier scannen of fotograferen en mailen.

Pagina 1 van 5